Vipsun luova liike

  • Auttaa rentoutumaan, elpymään ja virkistymään
  • Auttaa löytämään voimavaroja jaksaa arjen pienissä ja suurissa haasteissa
  • Lisää kehotietoisuutta, mikä vaikuttaa mm. itsetuntoon positiivisesti
  • Vahvistaa fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia
 
Näiden lisäksi myös luonnon hyvinvointi- ja terveysvaikutukset latautuvat meihin sekä tietoisesti että tiedostamattomasti.
 
Vipsun luovassa liikkeessä on kyse jokaisen oman, hyvältä tuntuvan ja kehoa palvelevan liikkeen löytämisestä juuri siinä hetkessä, missä olemme.
 
Luon harjoituksia, joilla houkuttelen esille juuri sunussa/sinusta syntyvää liikettä. Liike palvelee sinua löytämään kehotietoisuuttasi, mikä vaikuttaa mm. positiivisesti itsetuntoon. Harjoitukset ovat elvyttäviä, inspiroivia ja rentouttavia. Mitään ennakkotietoja eikä -taitoja sinulla tarvitse olla. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!
 
 

Liikkeen ihme. Mielen tyhjyys, voima. Olen olemassa. Tässä. Nyt. En pelkää. Olen olemassa, hyvä. Olen hyvä. Mieli virtaa tyhjyydessä. Elämä tuntuu. Kehossa hiki. Olen onni, tyytyväisyys. Ei tarvitse olla, olla olematta. Liike tuntuu, minä tunnun. Tuntea. Tuntea. Tunto. Äänikin tuntuu. Olen hyvä. Olenhan?


Muutkin. En ole yksin. Läsnäolo tässä kivellä. Kivi ja minä. Toinen. Mietin pystynkö, kykeneekö, pystymmekö, kykenemmekö? Joo. Ei. Kyllä.
Oleminen. Hengästyttää. Hengitän. Rauha, kaaos, rauha. Tämä saa olla hyvä, nyt!
– Anja Korkea-aho, äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori, oppikirjailija

 

Mukaansa tempaava, hauska ja rentouttava parituntinen luonnossa

– Päivi Mansikkamäki

 

Ihana, rentouttava kaksituntinen! Liikkuminen metsässä oli vapauttavaa ja elvyttävää ja vei minut parhaimmillaan meditatiiviseen tilaan

– Miia Rautiainen, Suomen kielen ja kirjallisuuden lehtori

 

Kun päästi irti, oli vapauttavaa, hauskaa ja lopulta rentouttavaa! 

– Anne Kivi, projektipäällikkö

 

 

Katso video